Novi Citroen me je navdušil nad svojim zunanjim videzom

Ko sem videl novi Citroen, sem najprej pomislil na to, da bi ta avto rad imel. Trenutno sem vozil dober avto, ki sem si ga privoščil pred enim letom. Zato nisem hotel pomisliti na to, da bi si sedaj kupil novi avto. Tako bi izgubil zaradi tega nekaj denarja, kajti ko sem lani kupoval avto, sem kupil novi avto, ravno zato, da ga bom vozil več let. 

Potem pa se je zgodilo to, da na cesti vidim noro lep Citroen, ki ga ne morem pozabiti. Ko sem se vozil domov, sem upal, da še kje vidim novi Citroen in na koncu me je avto tako navdušil, da sem se ustavil pri avto hiši, da vidim ta avto. 

Takoj sem ga videl v salonu, res je lep. Prodajalec je stopil do mene in mi vse lepo razložil. Seveda sem bil navdušen in če bi takrat imel pri sebi denar bi ga kupil takoj. Tako sem odšel domov malo jezen, malo srečen, da je končno na trg prišel avto, ki me je navdušil nad vsem. Ker sem toliko premišljeval o njem, sem se odločil, da grem na testno vožnjo, čeprav sem se zavedal, da bom potem še bolj prepričan, da bi ta avto imel. Ne znam točno povedati, zakaj mi je novi Citroen tako lep, enostavno me je presenetil s svojo zunanjostjo. 

Najlepše pri njem so:

  • Sprednje in zadnje luči,
  • Oblika,
  • Velikost,
  • Dodatna oprema.

Pri sem pogosto navdušen nad lučmi, ne vem, zakaj, ampak če mi avto nima lepih luči, potem mi ta avto ne more biti lep. Ta Citroen pa je imel novi stil luči, ki ga do sedaj Citroen ni uporabljal, ravno to me je navdušilo, da mi je postal tako lep. Mogoče si ga privoščim, do takrat pa dobro premislim, če bo res Citroen tisti avto, ki ga bom vozil saj 7 let.