Zaradi bolečin v hrbtu sem se odločila za dober pisarniški stol

Nikoli nisem polagala toliko pozornosti na to, kako sedim na stolu in kakšen stol je, dokler me ni začela boleti hrbtenica in sem morala kupiti dober pisarniški stol. To me je prisililo, ker se nepričakovano imela vedno več dela za računalnikom. Sprva sploh nisem polagala pozornosti na to, da moj stol sploh ni pisarniški stol, dokler bolečine niso bile tako hude, da sem morala obiskati zdravnika. 

Potem pa sem začela razmišljati drugače. Kaj lahko naredim, da me hrbet ne bo več tako bolel, tako sem spremila življenje, začela sem telovaditi, priskrbela sem si dobro kremo proti bolečinam in tretje kar je, je bil novi pisarniški stol, ker resnično nisem mogla več sedeti na slabem stolu. Bilo mi je težko dati toliko denarja, za en pisarniški stol, vendar sem vedela, da moram. 

Čeprav sedim na dan okoli štiri ure, je to dovolj, da me začne vedno hrbet še bolj boleti in se po štirih urah komaj vstanem in sem cela zlomljena, tako sedaj boljše sedim, manj sem nervozna in manj me boli hrbet, to pa je dober pisarniški stol.

Ugotovil pa sem eno, ni pomemben samo stol, vendar je pomembno tudi kako sedimo, če ne sedimo pravilno, nam še kako dober pisarniški stol ne bo pomagal, drža je tista, ki je ključnega pomena povsod, glede bolečin.

Moj pisarniški stol sem izbrala z pomočjo prodajalca in tako sva upoštevala vse kar sem potrebovala, da bi imela manj bolečin, ko bom sedela na njem. Resnično sva izbrala dober pisarniški stol in moj hrbet je hvaležen, sicer je bil drag vendar se mi ni splačalo kupiti slabega stola, ker s tem nebi naredila popolnima nič za svoje zdravje. Tako pa je sedaj doma dober pisarniški stol, ki ga z veseljem uporabljam, ko moram sedeti dlje časa.