Kočno je bilo čiščenje odtoka narejeno uspešno

Nekaj časa smo imeli kar precej velike težave z zamaševanjem odtoka, ker čiščenje odtoka nikakor nismo uspeli opraviti primerno. Katerokoli čistilo smo kupili za čiščenje odtoka, ni bilo dovolj dobro. Opazilo se sicer je, da se je nekaj izboljšalo, ampak ni se pa popolnoma očistilo oziroma odmašilo.

Kočno je bilo čiščenje odtoka narejeno uspešno

Prav nismo več vedeli, kaj lahko naredimo, ker smo res preskusili zelo velik izdelkov, ki prav res nobene ni bil niti približno dovolj dober. Kupila sem tudi mrežico, ki je zaustavljala lase, ampak to je pomagalo bolj za to, da se ni še dodatno, karkoli nabiralo v odtoku. Še vedno sem morala razmišljati o tem, kako naj rešim težavo, ki je bila že prav precej nevšečna. Res smo imeli nesrečo s tem, ko čiščenje odtoka nikakor nismo mogli opraviti tako, da bi bilo lahko primerno.

Na koncu sem že popolnoma obupala, ampak sem se vseeno odločila in šla v trgovino, da kupim še kakšno drugačno čistilo za čiščenje odtoka, čeprav sem potihnem že popolnoma, obupala nad tem, da bom na ta način lahko kakorkoli rešila. Ko sem prišla domov sem čistilo zlila v odtok in pustila delovati toliko čaka, kot je pisalo. Vmes sem očistila stanovanje, ker je bil ta dan tako ali tako namenjen čiščenju. Posesala sem tla, pobrisala prah iz vseh površin. Pomila vso posodo, ki je ostala in očistila lijak v kuhinji. Čistilo je bilo le v banji, ker je bil le tam problem z zamaševanjem odtoka, tako da sem vseeno lahko ostale površine očistila.

Ko je minil čas, ko je moralo iti čistilo v odtoku zaključena sem odšla v kopalnico in odtok splaknila z vodo. Zdelo se mi je, da je voda, ki je stekla iz pipe takoj šla v odtok, ampak se nisem kaj preveč veselila. Zame je bilo pomembno le to, da sem nekaj naredila in se na pol sprijaznila s tem, da bo rezultat isti. Ko sem šla zvečer pod tuš, sem pa opazila, da je bilo čiščenje odtoka končno narejeno zelo dobro, saj ni bilo vel nobenega znaka o tem, da bi bil zamašen.